Cardano (ADA) lijkt opwaartse trend snel te willen hervatten

Louise de Graaf


Cardano (ADA), bekend voor zijn wetenschappelijke benadering, neemt de spotlight in deze analyse. De koersverwachting van ADA voor de komende periode wordt besproken met een analyse uit onze Premium omgeving.

Voor slechts €1  bieden we je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving waar je samen met 1.500 andere leden kunt leren hoe je zelf analyses maakt. Bedenk wel: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse cardano (ADA) koers

ADA is een van de topcoins die de analisten van Crypto Insiders op de voet volgen. In hun meest recente analyse hebben zij weer een nieuwe kans gespot van een mogelijke koersstijging te profiteren. Zij deelde het volgende met alle leden uit de Premium omgeving:

“ADA toont nog steeds bullish signalen. We hebben een opmerkelijke trendomkering gezien bij de 50% Fibonacci-niveau op $0,46, van waaruit een opwaarts ‘12345 Elliott Wave’ patroon zich begint te vormen.

 

Interessant is dat we nu in de vorming van wave 4 zijn, wat ons een strategische kans biedt om in te stappen. Volgens de theorie eindigt wave 4 vaak bij de 38,2% Fibonacci-niveau, wat in dit geval neerkomt op een koers van ongeveer $0,5778. Dit is het punt waar we overwegen om een positie in ADA op te bouwen, anticiperend op de volgende opwaartse beweging.

 

Eenmaal deze zone is bereikt, zijn we van plan te profiteren van de verwachte stijging. We schatten dat deze stijging kan doorzetten tot de 127,2% en 161,8% Fibonacci-niveaus, wat een koers zou betekenen tussen de $0,66 en $0,689.”

Datum analyse: 23 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/2yKQ626P/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Aanbieding: eerste 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 29Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment