Cardano (ADA) koers kan flink stijgen na correctie in groene zone

Louise de Graaf


Cardano (ADA), bekend voor zijn wetenschappelijke aanpak, is het onderwerp van deze analyse. We delen een koersverwachting voor ADA voor de komende periode, met inzichten uit onze Premium omgeving.

Heb je interesse in meer informatie of vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct in gesprek komt met onze analisten. Deze analyse is puur informatief en onze analisten bieden geen financieel advies.

Nieuwe instapkansen voor cardano (ADA)

Cardano heeft in het laatste kwartaal van 2023 een enorm mooie opwaartse periode gehad, maar daalde weer afgelopen maand fors. Onze analisten verwachten op de korte termijn een eind te zien aan deze neerwaartse beweging. Zij deelden het volgende in de Premium omgeving:

“Cardano toont momenteel neerwaartse signalen, die wijzen op een tijdelijke daling in de vorm van een correctieve wave 2. Dit is echter een positief teken voor ons, omdat na deze daling een krachtige opwaartse beweging, bekend als wave 3, vaak volgt.

 

We willen persoonlijk ons voorbereiden op deze aankomende stijging. We zijn daarom van plan om ADA aan te schaffen rond het punt waar we denken dat wave 2 zal eindigen. Dit zal tussen de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus zijn, een gebied dat vaak het einde van een correctieve fase aangeeft.

 

Voor ADA ligt dit punt tussen $0,3364 en $0,3893, gemarkeerd door de groene zone. We willen ons hier voorbereiden op een sterke stijging richting de lokale piek van $0,70 en mogelijk zelfs hoger.”

Datum analyse: 1 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/RHF7BuAT/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden


Post Views: 50Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment