Brian’s unieke crypto-masterplan, 394% winst in 2 jaar tijd

Louise de Graaf


Nu de prijs van bitcoin (BTC) weer dicht bij zijn all-time high staat, komt ‘s werelds grootste crypto weer wat meer in de belangstelling te staan. Velen stappen op dit moment in omdat ze simpelweg de boot niet willen missen. De Spaanse investeringsfanaat Brian Rapose steekt daarentegen veel tijd in het maken van weloverwogen handelsbeslissingen, en dit heeft hem de afgelopen 2 jaar bijna 393,99 procent winst opgeleverd.

Brian heeft een uitgebreide strategie voor de komende jaren en besteed zoals gezegd veel tijd aan het managen van zijn portfolio. Op handelsplatform eToro kun je zonder enige moeite het portfolio van Brian, of duizenden andere handelaren, volgen en kopiëren.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto

Grotendeels aandelen, maar blootstelling tot BTC en ETH

Brian heeft een enorme affiniteit met crypto, maar zijn portfolio bestaat grotendeels uit aandelen. Echter is MicroStrategy, dat met een bezit van bijna 200.000 bitcoins ‘s werelds grootste beursgenoteerde BTC-houder is, veruit zijn grootste positie. In totaal vertegenwoordigt MicroStrategy meer dan 53 procent van zijn totale portfolio.

Brian beschouwt zijn investering in de Amerikaanse softwareleverancier als een indirecte manier om blootstelling te krijgen tot bitcoin. De waarde van MicroStrategy’s aandelen worden immers sterk beïnvloed door de bitcoin koers

Daarnaast heeft Brian talloze andere aandelen in bezit, zoals Tesla (TSLA), Robinhood (HOOD), Apple (AAPLE), Amazon (AMZN en ga zo maar door.

Wat crypto betreft heeft Brian ethereum (ETH) in handen. Meer dan 13 procent van zijn portfolio is besteed aan de tweede grootste crypto van de industrie.

Doordachte strategie, volg en kopieer

Brian heeft een plan ontworpen voor de komende twee jaar, maar erkent dat macro-economische gebeurtenissen en marktcondities kunnen veranderen, wat kan leiden tot aanpassingen in zijn tijdlijn of aanpak.

Hij houdt voortdurend de macro-economie in de gaten, en past waar nodig zijn strategie hierop aan. Bovendien staat hij open voor het benutten van korte- tot middellangetermijnskansen voor winstneming of herpositionering. Dit betekent dat hij actief op zoek gaat naar kansen om winst te realiseren of zijn posities aan te passen in reactie op marktontwikkelingen.

Brian geeft zelf aan een ervaren investeerder te zijn met ‘’jarenlange handelservaring en een diepgaand begrip van markttrends’’.

Zoals eerder benoemd besteed hij veel tijd aan het optimaliseren van zijn portfolio en trades, en dit heeft hem een tweejarig rendement van 393,99 procent opgeleverd. Bovendien heeft hij in de eerste twee maanden van dit jaar al 87,80 procent winst binnengesleept.

Handelsplatform eToro biedt de unieke mogelijkheid te profiteren van de expertise van Brian, en dezelfde resultaten te pakken. Via deze link kun je gratis een account aanmaken en eenvoudig het portfolio van Brian overnemen.


eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn. eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.


Post Views: 198Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment