Bored Ape-maker gooit het roer om, ontslaat personeel

Louise de Graaf


Yuga Labs, het brein achter de Bored Ape Yacht Club NFT’s , bevindt zich in onrustig vaarwater en zoekt naar oplossingen. Ondanks obstakels en tegenslagen blijft het bedrijf vastberaden om zijn focus te behouden, maar dit gaat wel gepaard met een aantal forse veranderingen.


📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀

CEO Yuga Labs laat van zich horen op X

De CEO van Yuga Labs, Greg Solano, heeft zich op X uitgelaten over hoe hij de toekomst van het bedrijf voor zich ziet. Hij vertelt wat er gaat veranderen om de oorspronkelijke koers van het bedrijf weer terug te vinden. 

In een direct bericht aan zijn medewerkers geeft hij uitleg over de koerswijzigingen, die mede door de sterk veranderende markt hard nodig is. Hoewel Solano hiermee hoopt het tij te kunnen keren, betekent het voor sommige medewerkers helaas ook einde verhaal als werknemer voor Yuga Labs.

In zijn bericht op X is Greg Solano openhartig over de reden van het ontslaan van verschillende werknemers:

‘’De creatieve essentie die als drijfveer voor dit bedrijf gold, wordt tenietgedaan door ingewikkelde bedrijfsprocessen. Ondanks het harde werken en de toewijding belanden we vaak in een doolhof van groepen en commissies.’’

Focus op nieuw crypto-project ‘3D Otherside’

De eerste stappen in het veranderen van de koers zijn al genomen volgens Solano. Zo laat hij weten dat de afsplitsing met HV-MTL en Legends of Mara al in gang is gezet. Deze worden overgenomen door gameontwikkelaar Faraway. Hiermee kan Yuga Labs zich volledig gaan focussen op 3D Otherside, hun eigen Metaverse project.

Verder kwam al voor dit Twitterbericht van Greg Solano naar buiten dat Won Kim benoemd is tot Head of brand partnerships. Kim was mede-oprichter van ‘’Bored room ventures NFT fund and consulting agency’’. Ook hier dus een zichtbare structuurverandering.

De openhartigheid en transparantie waarmee Greg Solano dit nieuws met de wereld deelt, kan op veel steun rekenen vanuit de Crypto-community. Of de genomen beslissingen en toekomstige veranderingen ook echt effect gaan hebben zullen we vanzelf zien.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment