Bonk versus Memeinator prijspotentieel: analyse voor 2024

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Toekomstige prijzen van Bonk zijn de afgelopen weken een veelbesproken onderwerp van discussie geweest onder beleggers die investeren in crypto. Nu heeft Bonk een nieuwe concurrent: Memeinator.

Gepositioneerd als marktredder met een moordende missie om andere meme coins te vernietigen, heeft Memeinator al een bedrag van $5,6m veiliggesteld van tienduizenden investeerders die graag de toekomst van crypto willen hervormen. Zou Bonk weer kunnen stijgen, of gaat Memeinator er met de winst vandoor? Dat zoeken we uit.


Kan Memeinator van de Bitcoin bullmarkt profiteren?

 • icon-featured

  Featured

De ups en downs van Bonk

Bonk is onlangs beroemd geworden als een van de meest populaire crypto meme coins op Solana, waardoor Samoyedcoin werd onttroond. Bonk is opgericht om het ecosysteem van Solana na de ineenstorting van FTX te verjongen, met een community drive als kern.

Die strategie heeft zijn vruchten afgeworpen; Eind 2023 schoot de prijs van Bonk omhoog, wat medio december resulteerde in een epische stijging van meer dan 3.000%.

Sindsdien is de reis echter een achtbaan geweest, waarbij de prijs van BONK eind februari daalde tot ongeveer $0,000012. Op het moment van schrijven heeft Bonk de afgelopen week ruim 96% gewonnen in 7-daagse waarde, oplopend tot $0,00002306. Naast de prijs hebben ook de handelsvolumes een opleving gekend, die bijna het hoogtepunt van $1,88 miljard op de piek van de prijs van Bonk naderde.

Met deze verschuivingen is de brandende vraag nu: wat brengt de toekomst voor de prijs van Bonk? Kan het zijn status als populaire crypto krachtpatser versterken, of is het beste deel van zijn moonshot voorbij?

Bonk prijsanalyse voor 2024

Als we uitzoomen op de prijs van Bonk, is het duidelijk dat deze populaire crypto zich boven zijn niveau van vóór december bevindt. Maar hoewel Bonk een comeback naar zijn hoogste punt ooit zou kunnen verwachten naarmate de crypto bullrun voortduurt, lijkt de aanvankelijke waanzin te zijn bekoeld.

Bonk is nog steeds de derde meest waardevolle meme coin. Toch moeten beleggers hun verwachtingen temperen als het erop aankomt dat Bonk weer buitengewone winsten zal boeken.

Om de marktkapitalisatie van meerdere miljarden dollars van Shiba Inu te evenaren, zou er een serieuze sprong in de prijs van Bonk nodig zijn. Hoewel dit niet buiten de mogelijkheden ligt, zou een aanzienlijke heropleving van de belangstelling noodzakelijk zijn. Nu er echter dagelijks nieuwe kanshebbers als Memeinator op het toneel verschijnen, zou het claimen van een nieuw moment in de schijnwerpers een zware uitdaging voor Bonk kunnen zijn.


Nederlandse crypto investeerders kijken naar Bitbot presale

 • icon-featured

  Featured

Memeinator: Een borrelende verzetsbeweging met een baanbrekend potentieel

Memeinator is een meme coin met een unieke missie. Het is een redder uit een niet al te verre toekomst, waarin meme coins de markt hebben overspoeld en investeerders massaal hebben weggejaagd. Het doel is om nutteloze meme coins naar de ondergang te sturen en de focus van crypto terug te brengen naar echte innovatie.

Het eerste doel is ambitieus: een marktkapitalisatie van $1 miljard bereiken. Maar uiteindelijk is het van plan reuzen als Bonk, Shiba Inu en zelfs Dogecoin te overschaduwen en een enorme verzetsbeweging te verzamelen om dat te bereiken.

Deze verzetsbeweging wint al aanzienlijke grip: 140.000 X/Twitter volgers en 20.000 Telegram leden hebben zich al bij het verzet aangesloten. Velen hebben bijgedragen aan het bedrag van $5,6m dat in de doorlopende presale van Memeinator is gestort.

De sleutel tot de strategie voor groei op de lange termijn is een op utility gericht ecosysteem, inclusief de Meme Warfare game. Spelers die in de schoenen van Memeinator stappen, strijden om rivaliserende meme coins te vernietigen in een omgeving die voortdurend wordt vernieuwd door de op AI gebaseerde Memescanner.

Deze scanner, besproken tijdens een recente AMA met teamleden Marco en Dylan, betrekt de community op unieke wijze, waarbij ze kunnen voorstellen welke meme coins ze in het spel moeten targeten. De meest impopulaire keuzes worden vervolgens door de Memescanner in de gameplay verwerkt.


🚀 Nederlanders geven al onze lezers gratis crypto; pak jouw gratis $MATIC

 • Advertentie
 • Anycoin Direct

Memeinator 2024 prijsanalyse

Memeinator is hard op weg de nieuwste hype in de populaire wereld van crypto te worden. Geprijsd op $0,0246 in fase 17 van de presale van 20 fasen, is er nog maar 18,70% om te groeien voordat MMTR het uiteindelijke doel van $0,0292 bereikt.

Gesteund door een solide sociale aanhang en een uitstekende respons op de presale, hoopt Memeinator binnenkort de succesverhalen van Bonk en Pepe te kunnen weerspiegelen. Beiden bereikten in 2023 een marktkapitalisatie van $1,5 miljard, met slechts een hype om dat te steunen.

Met verschillende bullish factoren, waaronder een crypto bull run, de komende Bitcoin halving in april en mogelijke renteverlagingen door de Federal Reserve, zou Memeinator’s ambitieuze doel voor een marktkapitalisatie van $1 miljard binnenkort naar eigen zeggen werkelijkheid kunnen worden. Of dat echt zo is, moet nog maar blijken.


Nederlandse beleggers debatteren over Unibot versus Bitbot, volume fluctueert

 • icon-featured

  Featured

Bonk of Memeinator?

Hoewel de winsten van Bonk voorlopig misschien zijn uitgeput, is er nog steeds potentieel voor een verdere stijging. Reken alleen niet op een nieuwe enorme groei – Memeinator heeft nog alles te winnen.

Net als Bonk zou deze populaire crypto dit jaar een explosie kunnen meemaken. De missie, anders dan ooit tevoren en ondersteund door een enorme schare volgers en miljoenen aan fondsen, zou te krachtig kunnen blijken om te negeren.

Houd er rekening mee dat de presale van Memeinator voor het eerste kwartaal snel uitverkocht raakt en dat er 86.206.897 tokens over zijn. 

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van MMTR tokens.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment