BNB onder de $200? QUBE presale kan interessant zijn

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


In de wereld van de crypto’s, waar alles nogal wild en onvoorspelbaar is, zijn investeerders en beginnende crypto-fans altijd op zoek naar wat inside-informatie over hoe hun digitale assets het doen. In dit stuk gaan we dieper in op hoe het gaat met Binance Coin ($BNB) en waarom InQubeta ($QUBE) er rooskleurig uitziet. Terwijl $BNB recentelijk wat uitdagingen heeft gehad die de prijs onder de $200 kunnen duwen, lijkt $QUBE naar eigen zeggen op weg te zijn naar een goede toekomst.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

$BNB Kan Onder De $200 Duiken

Een tijdje terug begon Binance ($BNB) aan een herstelritje, dat de weerstand van $215 in september en oktober meerdere keren doorbrak. Maar helaas, de algemene neergang in de cryptowereld zorgde ervoor dat het niet over de hobbel van $220 heen kon springen. Dus gaf $BNB toe aan de negatieve druk en zakte onder de $215-grens. Deze daling ging gepaard met het doorbreken van een belangrijke positieve trendlijn rond het $214,5 niveau en een dip onder het 100-daags simple moving average op de 4-uurs grafiek. Op dit moment houdt $BNB zich rustig in de buurt van het 76,4% Fibonacci retracement niveau, dat zich uitstrekt van de low van $207 naar de high van $221. Als er een poging tot herstel komt, kan deze stuiten op resistance rond het $213 niveau en het 100-daags simple moving average op de 4-uurs grafiek. Als $BNB erin slaagt om boven de $215 uit te komen, zou het kunnen proberen om de belangrijkste resistance zone tussen $220 en $222 te testen. Een doorbraak boven $222 zou zelfs de weg kunnen effenen voor een nog grotere sprong naar de resistance level van $250.

Maar laten we eerlijk zijn, er is ook een bear scenario om rekening mee te houden. Als deze top tien cryptocurrency er niet in slaagt om die $215-barrière te doorbreken, kan dit een nieuwe neerwaartse trend inluiden. De eerste support vinden we dan rond de $210, gevolgd door een belangrijkere support level nabij de $207. Als $207 doorbroken wordt, zou dit zelfs kunnen leiden tot een stevigere daling, waarbij $BNB de $165 support level zou kunnen testen.

$QUBE Staat Klaar Voor Een Stijging

Te midden van alle onzekerheden rond $BNB, is InQubeta ($QUBE) een van die interessante nieuwe DeFi-projecten waar flink wat groeipotentie in zit. InQubeta vertegenwoordigt namelijk de toekomst van blockchain technologie, met allerlei coole snufjes die de aandacht hebben getrokken van zowel crypto-enthousiastelingen als slimme investeerders. De InQubeta ($QUBE) voorverkoop is behoorlijk indrukwekkend geweest, met meer dan $3,5 miljoen opgehaald en meer dan 393 miljoen tokens verkocht. De oorspronkelijke tokenprijs van $0,007 is inmiddels gestegen tot $0,0133, nu we ons in de vierde fase bevinden.

Wat InQubeta ($QUBE) onderscheidt van andere DeFi-projecten is het samenspel van blockchaintechnologie met kunstmatige intelligentie (AI). Daarnaast hebben ze een vernieuwende NFT-marktplaats en mogelijkheden om tokens vast te houden voor de houders.

De opkomst van InQubeta ($QUBE) in 2023 belooft buitengewoon te zijn. Ze lopen voorop als ’s werelds eerste crypto crowdfundingsplatform, waarbij ze het idee van fractionele investeringen in AI-startups introduceren via $QUBE-tokens. Dit vernieuwende ecosysteem omvat $QUBE ERC20-munten met een deflatoir mechanisme dat de prijs van de altcoin omhoog stuwt. Dit gebeurt door een slimme allocatie van belastingen, waarbij een deel van de belasting bij elke transactie naar een burn wallet wordt geleid.

Maar er is meer! InQubeta ($QUBE) is ook een governance token, wat betekent dat de houders ervan invloed hebben op de besluitvorming van het platform. Hoe meer $QUBE ERC20-munten je hebt, hoe meer invloed je hebt op de besluitvorming van InQubeta. Hun aanpak van NFT’s en fractionalisatie heeft niet alleen aandacht getrokken binnen de blockchain- en cryptogemeenschappen, maar heeft ook geleid tot een snelgroeiend aantal volgers op Twitter. Hun Twitter-account heeft een flinke toename in volgers gezien, met crypto-fans, investeerders en blockchain-enthousiastelingen die graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en kansen die InQubeta biedt in de wereld van beginnende crypto’s en blockchain.


🎁 Cadeautje: Nederlands bedrijf geeft iedereen deze maand 2 maanden gratis mining

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Conclusie

Terwijl Binance Coin ($BNB) wat korte termijn onzekerheden tegemoet gaat, is InQubeta ($QUBE) een veelbelovend blockchainproject dat staat te trappelen om in de toekomst te groeien. Hun innovatieve aanpak bij het financieren van AI-startups en fondsenwerving via NFT’s plaatst hen op koers voor mogelijk succes. Zoals altijd is het belangrijk om grondig onderzoek te doen en je eigen risicotolerantie in overweging te nemen bij het nemen van investeringsbeslissingen in de wereld van de crypto’s.

Bezoek de InQubeta Presale 

Word Lid van de InQubeta Communities


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment