Bitcoin stijgt, is de correctie voorbij? Analyse van BTC, ADA en SUI

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC) blijft de aandacht trekken met zijn recente stijging, maar de vraag blijft: is de correctie voorbij of moeten we ons voorbereiden op verdere dalingen? Laten we eens kijken naar de huidige stand van zaken.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen €10,- gratis crypto

De huidige stand van zaken op de crypto markt

De crypto markt lijkt te bruisen van activiteit. Niet alleen van individuele beleggers, maar ook van grote investeerders en durfkapitalisten die hun geld in cryptocurrencies pompen. Deze toename in investeringen, vooral in DeFi (Decentralized Finance) en infrastructuurprojecten, duidt op een groeiende interesse in de sector. De recente stijging van de bitcoin-prijs, die vandaag weer zichtbaar is, lijkt een reflectie te zijn van deze groeiende interesse.

Tijdens deze periode van prijsvolatiliteit is het belangrijk om voorzichtig te blijven en op de hoogte te blijven van de markttrends. Het is ook essentieel om de juiste handelsstrategieën te hanteren om de volatiliteit te overleven en winst te maken.

Technische analyse van bitcoin

Natuurlijk wordt ook bitcoin, als grootste cryptocurrency op de markt, geanalyseerd. Op technisch vlak zien we een mix van signalen. Bitcoin vertoont een neerwaartse trend op de lagere tijdsframes, met lower highs en lower lows. Dit suggereert een bearish sentiment op korte termijn. Echter, er zijn ook tekenen van mogelijk herstel, met recente bullish bewegingen en een mogelijke ’tweezer bottom‘ formatie op sommige grafieken.

Het cruciale prijspunt van $83.000 blijft een belangrijk obstakel. Een succesvolle doorbraak van dit niveau zou een verdere opwaartse trend kunnen bevestigen. Aan de andere kant kunnen we een bearish scenario verwachten als deze weerstand niet wordt doorbroken, met een mogelijke terugval naar lagere ondersteuningsniveaus.


Memecoin-manie doorbreekt normale Bitcoin cyclus

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

Cardano (ADA) en sui (SUI)

Het is interessant om te kijken naar de prestaties van cardano (ADA) en sui (SUI) in deze marktomstandigheden. Terwijl cardano zich vanaf de bodem van de op-een-na-laatste bearmarkt gestaag herstelde en zelfs nieuwe all-time highs bereikte, is het belangrijk om te onthouden dat niet alle altcoins hetzelfde traject volgen.

Sui (SUI) bijvoorbeeld, vertoonde tekenen van volatiliteit en zag recentelijk een bearish afwijzing na een mogelijke Cup and Handle formatie. Het is belangrijk om de specifieke kenmerken van elk project te analyseren en een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van investeringen.


De Amerikaanse economie leeft op en waarom dat goed is voor Bitcoin

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 10.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment