bitcoin staat stil, maar memecoins gaan weer door het dak

Louise de Graaf


Het is rustige dag in cryptoland. De bitcoin (BTC) koers beweegt nauwlijks, maar handelt nog altijd boven de $70.000. Tegelijkertijd zijn de resultaten op de altcoin-markt erg wisslend. Opnieuw zijn het vooral memecoins die de show stelen.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

 • Advertentie
 • Anycoin Direct

Blik op de crypto markt

De totale marktkapitalisatie, de waarde van alle cryptocurrencies bij elkaar, is vandaag niet veranderd en staat nog op $2,66 biljoen in de afgelopen 24 uur.

Bitcoin is momenteel te koop voor een prijs van €64.859 op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo. Over de afgelopen 24 uur is dat een stijging van 0,76%. Op de in Dubai gesitueerde exchange Bybit powered by SATOS komt de prijs daarmee uit op $70.062.

De hardste stijgers, waaronder WIF

Dogwifhat (WIF), Pepe (PEPE) en Mantle (MNT) zijn vandaag de hardst gestegen cryptocurrencies uit de top. Alledrie de munten zetten mooie stijgingen neer, waaronder opnieuw de populaire memecoin dogwifhat.

 • WIF is met 17% gestegen tot $4,33
 • PEPE is met 12,4% gestegen tot $0,0000008582
 • MNT is met 9,9% gestegen tot $1,28

Alledrie zeer nette stijgingen, maar vooral springt WIF er behoorlijk uit. Opnieuw zijn het memecoins die de show stelen op het moment dat er weinig gebeurt verder op de cryptomarkt. De memecoin-manie is duidelijk nog niet voorbij als we deze stijgingen van zowel WIF als PEPE zien.


Bitcoin en crypto verrassen met sterke stijging, markt krijgt boost

 • icon-marktupdates

  Marktupdates

De hardste dalers, waaronder TAO

Bittensor (TAO), Kaspa (KAS) en THORChain (RUNE) zijn de hardste dalers van de afgelopen 24 uur in de top 50. Deze 3 altcoins zijn respectievelijk met 7,4%, 5,0% en 3,1% gedaald.

Vooral TAO gaat vrij hard onderuit. Als we uitzoomen staat het er voor TAO nog slechter voor. De afgelopen 7 dagen is de munt namelijk met zo’n 17% gekelderd.

20 euro gratis crypto naar keuze

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of ethereum te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo 20 euro gratis aan nieuwe gebruikers.

Pak €20,- gratis!


Bitcoin daalt verder en duikt onder $65.000, slagveld op de markt

 • icon-marktupdates

  Marktupdates

Het belangrijkste crypto nieuws van de afgelopen dag

Het belangrijkste nieuws vandaag heeft te maken met een nieuwe analyse van Coinbase. Een hoofdonderzoeker bij de exchange heeft namelijk grootse verwachtingen voor het komende kwartaal voor de crypto markt.

Met de halving in het verschiet en mogelijk hernieuwde instroom in de bitcoin spot ETF’s, lijkt een verdere klim omhoog voor de bitcoin koers een waarschijnlijk scenario. Wellicht zelfs dat we nieuwe records gaan neerzetten. Als we Coinbase mogen geloven ziet de nabije toekomst er erg rooskleurig uit.


Post Views: 1.073Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment