Bitcoin prijs strijdt met obstakel, geeft deze week de doorslag?

Louise de Graaf


Hallo allemaal, ik heb weer een nieuwe video voor jullie waarin we de huidige stand van zaken in de cryptomarkt, met een speciale focus op bitcoin (BTC), onder de loep nemen. In deze video, die in samenwerking is gemaakt met Crypto Insiders, nemen we een diepe duik in de technische analyse van bitcoin, ARK, SP500 en de dollar (DXY).

Bitcoin koers in strijd met belangrijke MA

Bitcoin heeft de afgelopen weken een interessante reis gemaakt, waarbij het herhaaldelijk tegen de wekelijkse en dagelijkse 200 moving average (MA) weerstanden heeft gebokst. De vraag die velen van ons bezighoudt is: kunnen we deze weerstanden deze week doorbreken?

Er ligt veel liquiditeit onder de huidige koersen, met name rond de $27.000 en $25.500. Persoonlijk voorzie ik deze week een beweging richting de $27.000. Echter, we kunnen pas echt bullish worden als de 200MA op de daily en de $28.500 worden doorbroken.

Inflatie: bullish en bearish scenario’s voor bitcoin

In de video bespreken we ook de SP500, waarbij we een zijwaartse actie binnen het kanaal waarnemen, en de DXY, waarbij we de impact van de inflatiedata, die deze week uitkomt, onderzoeken. De verwachtingen en mogelijke marktreacties op deze data worden uitgebreid besproken, waarbij we zowel bullish als bearish scenario’s overwegen, afhankelijk van de uitkomst van de data.

We duiken ook in de heatmaps en bespreken de mogelijke bewegingen en reacties van de markt op verschillende prijsniveaus. Daarnaast wordt er een gedetailleerde analyse van ARK gegeven, waarbij we de huidige stand van zaken en mogelijke toekomstige bewegingen onderzoeken.

Meer leren over crypto?

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs een gratis cursus voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over zijn diensten.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment