Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000

Louise de Graaf


In deze analyse richten we ons op de onbetwiste koning van crypto: bitcoin (BTC). We bieden een blik op onze verwachtingen voor de BTC koers over de aanstaande periode, rechtstreeks uit onze Premium omgeving. Dit inzicht kan je helpen je handelsplannen te verbeteren.

Mocht je na het lezen van deze analyse vragen hebben, dan nodigen we je uit om voor slechts €1 een 30-daagse proefperiode te starten in onze Premium omgeving. Hier vind je meer analyses en kom je in contact met onze community en analisten. Let wel, dit is géén financieel advies, maar slechts een inzicht geboden door onze ervaren analisten.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben vers van de pers een analyse gepresenteerd voor de BTC koers in de Premium omgeving. Hierin werd het volgende uiteengezet:

“BTC laat een krachtige bullish trend zien en wij geloven dat deze trend zich zal voortzetten.

 

Hoewel we in de nabije toekomst een bescheiden stijging richting de $40.000 voorzien, moet we ook rekening houden met een daaropvolgende correctie die de koers mogelijk terug kan brengen naar de $32.000.

 

Dit zou de vorming van de eerste twee waves in een 12345 Elliott Wave patroon inluiden. Gezien dit patroon, en andere indicatoren, zijn we op de lange termijn buitengewoon positief gestemd over BTC.

 

Het zou ons dan ook niet verbazen als we uiteindelijk doelen boven de $50.000 zullen bereiken.”

Datum analyse: 28 oktober. Klik op de grafiek voor volledige grote.

Op zoek naar een betrouwbare partij om BTC te kopen?

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 



Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment