Bitcoin koers maakt interessante beweging, hier zie ik kansen

Louise de Graaf


Hallo en welkom bij weer een gloedje nieuwe video-update over de cryptomarkt. Het is vandaag dinsdag 28 november, en ik wil met jullie de recente ontwikkelingen in de cryptowereld bespreken. In deze video behandel ik bitcoin (BTC), ethereum (ETH), en avalanche (AVAX). Deze analyse is gebaseerd op mijn eigen visie en is geen financieel advies.


Goed nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Bitcoin bij grote weerstand

De bitcoin grafiek laat interessante bewegingen zien. We zien dat de weerstand rond de $38.000 een belangrijk punt is om in de gaten te houden. De koers van bitcoin heeft recentelijk support gevonden rond de $35.700, wat een goed accumulatiemoment bleek.

Interessant is dat, ondanks een korte stijging boven deze weerstand, de koers toch weer onder deze $38.000 sloot. Dit wijst op een aanhoudende weerstand op dit niveau.

De prijsactie van bitcoin lijkt daarbij voorspelbaar binnen bepaalde grenzen. Het neerwaartse momentum is relatief klein vergeleken met het opwaartse momentum. Dit kan als bullish worden geïnterpreteerd. De 21-dagen Moving Average fungeert als support, maar wordt momenteel veelvuldig getest.

Ik wacht momenteel dan ook af en kijk naar de koersbewegingen rond de $38.000. Een doorbraak hierboven kan leiden tot een stijging naar rond de $40.000 tot $41.000.

Persoonlijk vind ik dit geen moment om te accumuleren, aangezien ik al geaccumuleerd heb rond de $35.700. Ik wacht af en houd de weerstand van $38.000 nauwlettend in de gaten. De koers kan zijwaarts blijven bewegen, wat gunstig kan zijn voor de momentumindicatoren.

Voor een meer diepgaandere analyse én een analyse van ethereum en AVAX, bekijk mijn video hierboven. Daarin praat ik je weer helemaal bij voor wat betreft de crypto koersen!

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Post Views: 629Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment