Bitcoin experts delen nieuwe vooruitzichten voor koers na halving

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de oorspronkelijke cryptocurrency die een revolutie teweegbracht in de digitale financiële wereld, staat wederom centraal in deze analyse.

We verkennen de koersverwachting van BTC, ondersteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin beweegt al een tijdje voornamelijk zijwaarts. Het vuurwerk dat we zagen in aanloop naar de all-time high lijkt voor nu even voorbij.

Toch verwachten de analisten van Crypto Insiders dat we binnenkort weer meer vuurwerk zullen zien. Dat legden ze afgelopen weekend als volgt uit in de Discord groep:

“We zien dat bitcoin momenteel in een interessante fase zit. De koers heeft enkele dagen geleden de cruciale steunlijn rond de $59.377 getest, en dat heeft als springplank gediend voor de opwaartse beweging. Hoewel sommige de recente fluctuaties spannend vinden, zien wij juist kansen.

 

Deze huidige consolidatie onder de belangrijke oranje weerstandslijn doet ons vermoeden dat de markt op adem komt voordat een nieuwe poging tot een opwaartse uitbraak wordt ondernomen. Dit wordt verder ondersteund door de vorming van een potentiële omkeerpatroon onder de bodem van begin april, wat zou kunnen duiden op een accumulatie van koopkracht. Vanuit die bodem zijn we hersteld naar de huidige koers van $64.443. 

 

Voorzichtigheid is geboden. Mocht de koers toch nog onder het niveau van $59.377 van zakken, dan kan dat bitcoin leiden naar de groene steunlijn rond de $49.262. Desalniettemin blijven we optimistisch. Indien het huidige niveau standhoudt, kijken we al omhoog en verwachten we nog steeds een uitbraak boven de $80.000 te zien.”

Datum analyse: 21 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/7WH9TVeC/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment