Bitcoin ETF in zicht en ethereum in opmars

Louise de Graaf


Dag allemaal en welkom bij mijn nieuwste analyse. In deze video duik ik weer diep in de werelden van bitcoin (BTC) en ethereum (ETH).

Ik leg ditmaal een speciale focus op twee onderwerpen. Het eerste onderwerp is de verwachting rond de goedkeuring van een bitcoin-ETF tussen 8 en 10 januari.

Daarnaast bekijk ik recente opmars van de ethereum koers. Ik neem jullie mee in mijn gedachten en analyses en laat jullie zien hoe ik de huidige cryptomarkt interpreteer.


Kerstcadeautje šŸŽ PostNLā€™s laatste Crypto Stamp 2 nog beperkt beschikbaar voor ā‚¬9,25

De aankomende bitcoin ETF en de opmars van ethereum

De afgelopen periode is bijzonder interessant geweest met de anticipatie op een mogelijke goedkeuring van een bitcoin-ETF.

Ik heb de liquiditeit, de funding rates en de open interest van bitcoin nauwlettend in de gaten gehouden. Vooral de bewegingen rond de $39.500 en de $45.000 zijn cruciaal.

Ik zoek altijd naar kansen, of het nu gaat om een long of een short. Maar let op, de markt is volatiel en de goedkeuring van de ETF kan alles veranderen.

Ik laat jullie zien hoe belangrijk het is om de markt goed te lezen en te anticiperen op grote gebeurtenissen.

De recente pump van ethereum en de anticipatie op de ETF-goedkeuring zijn perfecte voorbeelden van hoe snel dingen kunnen veranderen in de cryptomarkt.

Wees voorbereid op een veranderende crypto markt

Ik deel mijn strategieĆ«n en gedachten zodat jullie beter geĆÆnformeerd zijn en hopelijk betere beslissingen kunnen maken in jullie eigen handel.

Het is ook belangrijk om te begrijpen dat, hoewel we een initiĆ«le pump kunnen verwachten bij goedkeuring, de markt vaak reageert met ā€œbuy the rumor, sell the news.ā€

Dit betekent dat na de initiĆ«le opwinding, we mogelijk een correctie kunnen zien. Ik kijk naar verschillende scenarioā€™s en hoe deze zich kunnen ontvouwen in de komende maanden.

Ik nodig jullie uit om de volledige video te bekijken voor een diepgaande analyse om te zien hoe ik tot mijn conclusies kom.

Het is een fascinerende tijd in de wereld van crypto, en ik ben hier om jullie door elke stap te begeleiden. Mis deze video dus niet!

Meer leren over bitcoin en andere crypto?

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs eenĀ gratis cursusĀ voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar jeĀ meer kunt lezen over mijn diensten.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment