Bitcoin (BTC) koers gaat op korte termijn uitdagende periode tegemoet

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC) staat centraal in onze analyse vandaag. We richten ons op de koersverwachting voor BTC voor de komende periode. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Wil je na het lezen meer weten of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen aan onze analisten kunt stellen. Onthoud dat onze analyses geen financieel advies zijn.


Ripple (XRP) afwijzing toont dat koers nog een stuk dieper kan

Technische analyse bitcoin (BTC)

Bitcoin zit in een uitdagende periode, legden de analisten van Crypto Insiders onlangs uit aan Premium leden. Zij hadden afgelopen week al gewaarschuwd voor de daling van deze week:

“Voor bitcoin blijft de marktsituatie uitdagend. Onze aandacht richt zich de komende periode op de gele dynamische trendlijn op de grafiek, die rond de $39.000 ligt. Volgens onze analyse is het waarschijnlijk dat we deze lijn zullen doorbreken om de C-wave van een ABC Elliott Wave patroon te vormen.

 

Ondanks deze neerwaartse beweging, verwachten we dat de koers rond deze lijn zal blijven schommelen. Op korte termijn houden we dus een bearish perspectief aan, terwijl we uitkijken naar interessante niveaus voor mogelijke toekomstige bewegingen.

 

Het is belangrijk om te benadrukken dat, ondanks de huidige bearish trend, we op de lange termijn bullish blijven over BTC. Deze fase beschouwen we als een tijdelijke correctie binnen een grotere opwaartse trend.

Datum analyse: 19 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/3zDXPwf7/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment