Bitcoin biedt nieuwe kansen in groene koopzone voordat koers stijgt

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de oorspronkelijke cryptocurrency, is de focus van deze analyse. Dit artikel bevat een technische analyse uit onze Premium omgeving met een koersverwachting voor BTC voor de komende periode.

Geïnteresseerd in meer analysesof heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je rechtstreeks in contact komt met onze analisten. Onthoud dat onze analyse puur informatief is; onze analisten zijn geen financieel adviseurs.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Nieuwe instapkansen voor bitcoin (BTC)

Bitcoin heeft sinds de piek op $49.000 een flinke daling gemaakt. De analisten van Crypto Insiders verwachten echter dat er een eind komt aan de daling. Zij deelden het volgende onlangs in de Premium omgeving:

“Bitcoin herstelt goed en een opvallend aspect is hoe de gele lijn heeft gefunctioneerd als sterke support. We hebben een impulse 5 wave omhoog gevonden, wat een positief teken voor BTC is op de korte termijn.

 

Ideaal gezien zouden we nu graag een 3 of 7 wave down zien, volgens een ABC of WXY patroon, richting de groene koopzone. Deze groene koopzone bevindt zich binnen de golden pocket van Fibonacci, wat de 50% en 61,8% fibonacci retracement niveaus zijn. Voor BTC ligt deze golden pocket momenteel tussen $40.551 en $41.191.

 

Onze verwachting is dus een daling naar deze zone. We zijn van plan om in deze zone bitcoin aan te kopen, aangezien we na deze correctie een stijging verwachten richting de $50.000. Dit biedt een kans voor ons om te profiteren van de voorspelde bewegingen.”

Datum analyse: 30 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ZglXEjS2/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden


Post Views: 96Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment