Bitbot versus Crypto.Com’s CRO: twee altcoins uitgelicht

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Crypto investeerders maken zich op voor de langverwachte bull markt met een overvloed aan kanshebbers voor de beste crypto om in te investeren. Bitcoin heeft het voortouw genomen met de succesvolle adoptie van ETFs en het bereiken van een ongelooflijke nieuwe ATH om de barrière van $70.000 voor de markt te overstijgen. Twee coins die strijden om de beste crypto om in te investeren zijn Bitbot en Cronos.

De Bitbot presale blijft stijgen en heeft al een bedrag van $1,8 miljoen bereikt terwijl investeerders hun investeringstraject willen stimuleren door te investeren in door AI gestuurde handel.


Bitbot bereidt zich voor op uitverkoop nu Nederlandse crypto handelaren potentieel zien

  • icon-featured

    Featured

Telegram trading bots: Investeringen stimuleren met geautomatiseerde handelspatronen

Bitbot betreedt een markt met een waarde van meer dan $1 miljard voorafgaand aan de Bitcoin halving, geleid door Unibot en Banana Gun. Het project biedt geautomatiseerde handelspatronen aan de 800 miljoen actieve maandelijkse gebruikers van Telegram. Deze trading bots bieden directe toegang tot toonaangevende exchanges via de online communicatie gigant.

Meer dan 1 miljoen gebruikers hebben de trading bots op Telegram al gebruikt, wat een levenslange handelsvolume van meer dan $13 miljard opleverde over bijna 75 miljoen transacties. Terwijl deze cijfers in het eerste kwartaal van 2024 snel groeien, betreedt Bitbot een markt met een ongelooflijk groeipotentieel.

Om zich te onderscheiden van de concurrentie, brengt Bitbot de eerste non-custodial beveiligingsoplossing naar gebruikers om de gaten te dichten die Unibot en Banana Gun hebben getroffen door beveiligingsinbreuken. Het token van Unibot verloor meer dan 40% van zijn waarde na het verlies van $560.000 aan activa van gebruikers door een inbreuk op de beveiliging, en het token van Banana Gun daalde met meer dan 90% na de ontdekking van een bug in het contract. De aanpak van Bitbot op het gebied van beveiliging is ontworpen om een veilige haven te bieden voor het geld van gebruikers.

Wat is Bitbot?

Bitbot werkt samen met het gerenommeerde cyberbeveiligingsbedrijf Knightsafe om zijn marktleidende beveiligingsoplossing te leveren. Dankzij de onschatbare ervaring van voormalige Wall Street handelaren in het ontwikkelingsteam behouden Bitbot gebruikers de volledige controle over hun activa totdat de transacties zijn voltooid. Ondertussen bieden anti-MEV botmaatregelen en anti rug pull mechanismen verdere geruststelling.

Dit betekent dat gebruikers hun energie kunnen richten op het gebruik van de geautomatiseerde handelspatronen die worden geboden door een reeks uitstekende functies om een voorsprong te krijgen op andere handelaren. Met de sniping functie van Bitbot kunnen handelaren laag kopen en hoog verkopen op basis van vooraf bepaalde parameters en limieten, terwijl de gem scanner het internet afspeurt naar ondergewaardeerde gems en de beste potentiële crypto presales.

Deze door AI gestuurde functies zouden ervoor kunnen zorgen dat Bitbot meelift op het toegenomen vertrouwen van beleggers in AI oplossingen en de waarde van het native BITBOT token kan helpen verhogen.

Andere voordelen van het bezitten van het BITBOT token zijn onder meer de kans om passief inkomen te verdienen via het lucratieve plan voor het delen van inkomsten van het platform. Hierdoor wordt 50% van alle handelskosten gedeeld tussen houders van tokens. Bovendien verdienen gebruikers die nieuwkomers naar het platform verwijzen een levenslang aandeel van 15% in de transactiekosten die door de nieuwkomer worden gegenereerd.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen €10,- gratis crypto

Wat is Cronos?

Cronos is het native token van de Cronos blockchain, een open-source en volledig gedecentraliseerde keten ontwikkeld door Crypto.com. De Cronos keten werd eind 2018 gelanceerd en is een belangrijk voertuig geworden dat de mobiele betalingsapp Crypto.com aandrijft.

Houders van Cronos tokens kunnen hun coins inzetten om als on-chain validator te fungeren en passief inkomen te verdienen via een deel van de transactiekosten. Daarnaast wordt het CRO token geaccepteerd als betaalmiddel op het platform.


Unieke wiskundige crypto-handelsstrategie levert Thomas 170% winst op

  • icon-featured

    Featured

Cronos prijsvoorspelling

Cronos werd gelanceerd op slechts $0,01954 en kende een gestage groei tijdens de bullmarkt van 2021 en 2022 om in november 2021 hoogtepunten van $0,8128 te bereiken. Hoewel de cryptowinter van eind 2022 en 2023 een serieuze impact had op de prijs van CRO, steeg deze in het eerste kwartaal van 2024. tot de waarde van $0,124 op het moment van schrijven, een stijging van ruim 75% ten opzichte van 12 maanden geleden.

Nu de Bitcoin halving op handen is, verwachten analisten dat de geschiedenis zich zal herhalen en dat er een bull run zal volgen. Als gevolg hiervan zijn de voorspellingen dat de CRO tegen eind 2024 zou kunnen stijgen tot minstens $0,35, voordat het volgend jaar boven de $0,50 zal stijgen.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april €10,- gratis crypto

Bitbot prijsvoorspelling.

Om het potentieel van Bitbot te illustreren, bieden de prestaties van concurrenten als Unibot en Banana Gun inzicht ondanks de fiasco’s met beveiliging. Unibot handelt momenteel bijvoorbeeld op $23,14 en heeft een marktkapitalisatie van meer dan $23 miljoen, en Banana Gun is gestegen naar $32,22, ruim 200% hoger dan de lanceringsprijs van $9,9389, en maar liefst een marktkapitalisatie van $84 miljoen.

Gezien de problemen met beveiliging is het feit dat beide solide winst hebben geboekt een bewijs van het vertrouwen dat de cryptosfeer heeft in de ruimte voor trading bots op Telegram als geheel. Aangezien de trading bots op Telegram nog maar net een jaar bestaan, is het duidelijk dat de markt nog steeds wacht tot een op veiligheid gerichte superster de industriestandaard wordt.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment