Bekendste bitcoiner van Nederland krijgt eigen televisieserie

Louise de Graaf


Hij is wellicht de bekendste Nederlandse crypto-investeerder ter wereld: Didi Taihuttu. De ondernemer uit Venlo verkocht al zijn bezittingen voor bitcoin (BTC) en begon met zijn gezin de wereld rond te reizen. Niet alleen bracht zijn risicovolle beslissing hem veel rijkdom, hij is er ook beroemd mee geworden. En die beroemdheid loont; Prime Video is begonnen een serie met hem te maken.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

De opkomst van bitcoiner Didi Taihuttu

Didi Taihuttu is een voormalig ondernemer uit Nederland. Hij begon zijn reis in de wereld van cryptocurrency met een achtergrond in ondernemerschap. Zijn enthousiasme voor financiën laaide op toen hij lucht kreeg van bitcoin en andere digitale valuta’s. 

De beslissing om al zijn bezittingen te verkopen kwam niet direct. Hij begon eerst diepgaand onderzoek te doen naar deze nieuwe vorm van geld. Dit werd voornamelijk geleid door zijn verlangen naar financiële vrijheid. 

De Bitcoin-familie

In 2017 nam Taihuttu de gedurfde beslissing om al zijn bezittingen, inclusief zijn huis, te verkopen en de opbrengst te investeren in bitcoin. Deze beslissing bracht hen enorme media-aandacht, evenals beroemdheid in de crypto industrie. Sindsdien stonden ze bekend als de ‘Bitcoin-familie’.

Van tijd tot tijd verkocht Taihuttu een deel van zijn bitcoin om bepaalde kosten mee te vergoeden. Toch heeft hij nog een grote hoeveelheid tot zijn beschikking, mede dankzij de moedige beslissing om ze vast te houden in slechte tijden. Naast bitcoin bezit hij ook meerdere altcoins en NFT’s, alhoewel die hem vorig jaar afhandig werden gemaakt.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto

Taihuttu krijgt eigen televisieserie

Naast vele andere projecten werkt Taihuttu momenteel samen met Prime Video aan een eigen televisieserie. Prime Video is de streamingdienst van Amazon, een van de grootste bedrijven ter wereld. In de serie wordt het leven van Taihuttu en zijn gezin gevolgd, en wordt hun geschiedenis evenals gedachtegang onder de loep genomen. 

De opnamen van de documentaireserie zijn begonnen in 2021. De serie is een vierdelige docuserie, en is nu afgerond. De vier afleveringen staan al online, en zijn hier te vinden. Voor hen die meer willen weten over Taihuttu’s belissing en achtergrond, is er meer te vinden in een exclusief interview met hem en Crypto-Insiders.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.


Post Views: 1.699Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment