Bekende analist verwacht BTC daling; InQubeta presale krijgt tractie

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


In de wereld van crypto spelen marktanalyse en voorspellingen een centrale rol in de besluitvorming. Onlangs deelde Nicholas Merten, een prominente cryptohandelaar, zijn visie op het huidige traject van Bitcoin (BTC) en de mogelijke implicaties ervan. Volgens hem zal Bitcoin waarschijnlijk een steile correctie ondergaan als het er niet in slaagt om de weerstand tussen $28.000 en $32.000 te doorbreken. Ondertussen heeft InQubeta ($QUBE), een opkomende speler in de cryptoruimte, aanzienlijk aan populariteit gewonnen en $3,5 miljoen bereikt in de lopende voorverkoop.

Dit artikel gaat in op Merten’s Bitcoin-analyse. Verder wordt er ingegaan op de groeiende interesse in InQubeta en waarom het een van de altcoins is om in de gaten te houden.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

InQubeta ($QUBE): Opwaartse trend zet zich voort

Te midden van de onzekerheid rond Bitcoin is InQubeta ($QUBE) erin geslaagd om op te vallen in de voorverkoop. De laatste tijd is het sterk in opmars en heeft het de grens van $3,5 miljoen bereikt. Verschillende factoren kunnen worden toegeschreven aan deze overweldigende deelname, waaronder het innovatieve concept en de toepassingen in de echte wereld. Hun combinatie positioneert het als een top crypto om in te investeren. 

InQubeta is een fascinerende mix van blockchain en AI. De waardepropositie draait om het opnieuw vormgeven van het fondsenwervende landschap van de AI-industrie. Het wil daarom het baanbrekende crowdfundingplatform worden waar AI-gebaseerde startups fondsen kunnen werven via cryptocurrency. Het zal ook de toegang tot de veelbelovende en ontluikende AI-markt democratiseren door de toetredingsdrempels te verlagen.

Daarnaast draagt het robuuste ecosysteem aanzienlijk bij aan de aantrekkingskracht. Centraal staat een op maat gemaakte NFT-marktplaats waar fondsenwervings- en investeringsactiviteiten zullen plaatsvinden. Om fondsen te werven, zullen AI-startups investeringskansen creëren, die getoken zullen worden als NFT’s en op aandelen gebaseerd zullen zijn. Verder zullen deze speciale NFT’s worden gefragmenteerd in bits, wat de toegang tot de AI-industrie succesvol zal democratiseren. Met andere woorden, investeerders zullen ongeacht hun inkomen een belang kunnen nemen in AI-ondernemingen. In het licht hiervan is InQubeta gepositioneerd als een van de nieuwe DeFi-projecten om naar uit te kijken.

Met de op handen zijnde adoptie, zowel binnen het crypto- als AI-landschap, is InQubeta naar eigen zeggen klaar voor een aanzienlijke groei. Het project is dan ook in opmars nu investeerders toestromen om early adopters te worden en mee te liften op de opwaartse golf. De voorverkoop bevindt zich momenteel in fase 4 en is geprijsd op $0,0133 per token. 

Bitcoin ($BTC): Nicholas Metrten Voorspelling

Nicholas Merten, een bekende handelaar in de cryptoruimte, deelde onlangs een inzicht met zijn 512.000 YouTube-abonnees. Volgens hem zal Bitcoin, als het er niet in slaagt om boven de bandbreedte van de afgelopen 6 maanden uit te komen ($26.000 tot $32.000), waarschijnlijk een aanzienlijke prijsdaling doormaken. Hij vervolgde met te zeggen dat voordat een nieuwe bull-markt van start gaat, Bitcoin eerst deze kritieke weerstandszone moet doorbreken.

Hij benadrukte dat als Bitcoin $31.000 bereikt, zoals in april, maar niet het momentum heeft om door te zetten en de weerstand van $32.500 te passeren, er een potentiële correctie aan zit te komen. Merten’s analyse, die is gebaseerd op technische indicatoren en marktdynamiek, heeft de cryptogemeenschap opgewonden. Desondanks blijft het optimisme over de prijsbeweging van Bitcoin hoog, ondanks dat de fear and greed index “neutraal” aangeeft. Bovendien is Bitcoin voor een geweldige positionering de beste crypto om nu in te investeren.

Conclusie

Nicholas Merten’s Bitcoin-analyse en potentiële correctie, als het niet lukt om weerstandszones te doorbreken, onderstrepen de volatiele cryptowereld. Tegelijkertijd benadrukt de tractie van InQubeta het vertrouwen van beleggers in de waardepropositie en de op handen zijnde adoptie. Het is daarom misschien wel de beste cryptobelegging in de cryptoruimte op dit moment. Volg de onderstaande link om deel te nemen aan de lopende voorverkoop.

Bezoek InQubeta voorverkoop 

Word lid van de InQubeta gemeenschappen


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment