AVAX handelaren opgelet: Crypto Insiders delen plan

Louise de Graaf


In dit artikel delen we een diepgaande analyse van avalanche (AVAX) uit onze exclusieve Premium omgeving. Onze analisten duiken wekelijks in meer dan 20 cryptomunten en hun strategieën worden dagelijks door meer dan 1.000 leden gevolgd. Word nu lid van onze Premium omgeving en duik dieper in dit soort grondige analyses. Bovendien kun je direct al je vragen over deze analyse stellen aan onze top-analisten, die klaarstaan om hun inzichten en kennis met je te delen.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een inkijk in de handelsstrategieën van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor avalanche (AVAX)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat AVAX binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw gunstig instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“Na een flinke stijging lijkt AVAX de vijfde en laatste wave van zijn 12345 Elliott Wave patroon te hebben voltooid. Dit markeert een belangrijk keerpunt, aangezien onze analyse nu wijst op de ontwikkeling van een neerwaarts ABC Elliot Wave patroon.

Met deze verschuiving in marktdynamiek voorspellen we een terugval richting de $9, waar we verwachten dat de koers solide steun zal vinden. Echter, in een markt die bekend staat om zijn volatiliteit, benadrukken we het belang van een strakke stop-loss.

Mocht AVAX dalen tot $8,60, dan vervalt onze huidige analyse en zullen we onze strategie heroverwegen.”

Deze analyse is op 7 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment