Avalanche (AVAX) richting golden pocket, koersomslag nabij

Louise de Graaf


Avalanche (AVAX), bekend om zijn hoge doorvoersnelheid en lage kosten, staat centraal in onze analyse vandaag. We richten ons op de koersverwachting voor AVAX voor de komende periode. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Wil je na het lezen meer weten of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen aan onze analisten kunt stellen. Onthoud: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse avalanche (AVAX)

De analisten van Crypto Insiders verwachten dat AVAX nog niet klaar is met dalen, maar dat een omslag nabij is. Zij gaven onlangs het volgende aan:

“Bij AVAX hebben we een verdere daling waargenomen, die iets dieper gaat dan we aanvankelijk hadden gehoopt. Toch ontvouwt zich nu een patroon dat potentieel in ons voordeel kan werken.

 

We herkennen namelijk de vorming van een groter 12345 Elliott Wave patroon, waarbij de huidige correctie de wave 2 lijkt te zijn. De verwachting is nu dat AVAX afstevent op de ‘golden pocket’ van Fibonacci, specifiek tussen de 50% en 61,8% retracement niveaus. Dit zou betekenen dat de koers zich zal bewegen naar het bereik tussen $24,9 tot $29,8. 

 

Op basis van deze analyse, voorzien wij een omslagpunt vanuit deze niveaus. Hoewel we ons momenteel nog in een neerwaartse trend bevinden, lijkt het einde hiervan in zicht te zijn.”

Datum analyse: 20 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/7m1f9zWl/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 300Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment