Avalanche (AVAX) koers op kantelpunt na indrukwekkende stijging

Louise de Graaf


In dit artikel behandelen we een avalanche (AVAX) analyse die afkomstig is uit onze Premium omgeving. We bieden inzicht in de recente prijsbewegingen en wat je kunt verwachten van AVAX in de nabije toekomst.

Voor een diepgaandere kijk, nodigen we je uit om voor slechts 1 euro een 30-dagen proefperiode te proberen van onze Premium omgeving. Onthoud dat onze content informatief is en geen financieel advies.


Kerstcadeau 🎉: Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Technische analyse avalanche (AVAX)

In de Premium omgeving van Crypto Insiders hadden onze analisten onlangs een nieuwe AVAX analyse gedeeld. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Sinds het bereiken van onze groene koopzone heeft AVAX een indrukwekkende stijging gemaakt, zonder achterom te kijken. Het huidige scenario op de grafiek toont een 12345 Elliott Wave patroon, waarbij de koers momenteel in de vijfde wave zit.

 

Opmerkelijk is de weerstand die we waarnemen tussen de 127,2% en 161,8% Fibonacci-niveaus, oftewel tussen $44 en $47. Deze weerstand suggereert dat we ons moeten voorbereiden voor een aanzienlijke daling.

 

Hoe diep deze daling zal uitkomen is nog te vroeg om te zeggen, we hebben eerst een nieuwe top nodig. De daling kan ook tot nieuwe kansen leiden en daar zijn wij altijd opzoek naar. In de Premium omgeving blijven we AVAX nauw in de gaten houden.”

Datum analyse: 17 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/AeZhrzA2/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 8Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment