Avalanche (AVAX) klaar voor weg naar nieuwe piek vanaf groene zone

Louise de Graaf


Avalanche (AVAX) staat bekend om zijn razendsnelle transacties en is een opkomende ster in de cryptowereld. Onze nieuwste analyse, direct uit de Premium omgeving van Crypto Insiders, focust zich op de koers van AVAX, waarbij we kijken naar recente marktbewegingen en wat dit betekent voor de toekomst.

Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot meer exclusieve content, handig voor elke investeerder of handelaar die op zoek is naar kansen in de markt. Onthoud dat deze analyse slechts informatief is en niet als financieel advies dient.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben recent een nieuwe AVAX-analyse uitgebracht in de Premium omgeving. Zij benadrukten hierin de volgende punten:

“AVAX heeft een flinke stijging doorgemaakt, met een klim van $8 naar $24 in iets meer dan een maand tijd. Door deze beweging zien we een 12345 Elliott Wave patroon vormen, waarbij de $24 het hoogtepunt van wave 3 markeerde.

 

Momenteel ervaren we een kleine correctie vanaf die piek naar de groene koopzone, die ligt tussen de $18 en $20. Dit is een prijsgebied waar onze interesse gewekt en we overwegen om AVAX te kopen. Het is in deze zone dat we de voltooiing van wave 4 verwachten.

 

Zodra wave 4 is afgerond, anticiperen we het begin van een opwaartse wave 5. We zijn optimistisch dat deze ons naar de blauwe zone vlak boven de $26 zal leiden, waarbij we een nieuw piek voor AVAX voor ogen hebben.”

Datum analyse: 26 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/2vs6j0ZV/

Verdien een passief inkomen met crypto

Bij Bitvavo kun je passief inkomen genereren door crypto zoals Bitcoin of Cardano te staken of uit te lenen, hierbij profiteer je een compounding effect waarbij je rendementen opbouwen over je eerdere winsten. Daarnaast, als je je aanmeldt via deze link, ontvang je gratis crypto en tot €10.000 korting op transactiekosten.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 6Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment