Avalanche (AVAX) klaar voor significante marktbeweging naar nieuwe top

Louise de Graaf


Avalanche (AVAX), bekend om zijn hoge snelheid en lage kosten, vormt het onderwerp van deze analyse. De focus ligt op de koersverwachting voor AVAX voor de komende periode, met inzichten uit onze Premium omgeving.

Geïnteresseerd in meer content? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar onze analisten wekelijks meer dan 20 analyses delen. De analyses zijn bedoeld als ondersteuning, en zijn geen financieel advies.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

AVAX is sinds de vorige analyse de groene koopzone ingekropen. Dit is voor de analisten een uitgelezen kans, legden zij onlangs als volgt uit in de Premium omgeving:

“AVAX vertoont op dit moment zeer positieve signalen in de markt. We bevinden ons in een dubbele derde wave, onderdeel van een groter 12345 Elliott Wave patroon.

 

Deze derde wave staat bekend als de krachtigste en meest significante beweging, wat voor ons een zeer gunstig teken is. Gelukkig hebben we de kans gehad om AVAX te kopen in de groene zone, die tussen de $34 en $35 ligt, waardoor we nu kunnen profiteren van de verwachte stijging.

 

Om ons te beschermen tegen mogelijke verliezen, hebben we een zeer strakke stoploss ingesteld op $32. We willen namelijk niet dat de koers hieronder uitkomt. Voor nu richten we ons op de potentiële stijging en kijken we optimistisch naar de toekomst.”

Datum analyse: 6 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/sdK05svm/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment