Avalanche (AVAX) kan nog dieper dalen, waarschuwen crypto-experts

Louise de Graaf


Avalanche (AVAX), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door zijn razendsnelle transactiesnelheden en lage kosten, is het focuspunt van deze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor AVAX, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar we regelmatig analyses en live-streams delen.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

Avalanche heeft een harde daling voor de kiezen gekregen. Onze analisten vrezen echter dat de koers nog iets dieper kan dalen voordat het herstel begint. Dat legden zij onlangs als volgt uit:

“AVAX heeft afgelopen weekend een flinke tegenslag gehad. Na het zorgvuldig bestuderen van de grafieken blijven we echter positief over AVAX voor de lange termijn, ondanks deze recente dip.

 

Op korte termijn verwachten we nog een kleine verdere daling, omdat we een ABC Elliott Wave patroon observeren. We hebben zojuist de vijfde wave van wave-A afgerond, die mooi eindigde in de golden pocket, specifiek tussen de 50% en 61,8% fibonacci niveaus.

 

We voorzien een korte stijging om wave-B te vormen, gevolgd door een daling voor wave-C. Ondanks deze kortetermijntrend, blijven we op langere termijn optimistisch en verwachten we een hervatting van de opwaartse beweging.”

Datum analyse: 15 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/qa9e88o6/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 19Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment