Avalanche (AVAX) in je bezit? Belangrijke update

Louise de Graaf


Vandaag delen we een nieuwe parel van een analyse van avalanche (AVAX) uit onze Premium omgeving. Ook als je geen AVAX bezit, is deze analyse een must-read. Onze doorgewinterde analisten, die wekelijks meer dan 20 cryptomunten doorspitten, delen dagelijks met meer dan 1.000 leden hun persoonlijke handelsplannen en inzichten.

Avalanche staat bekend om zijn unieke consensusmechanismen en subnets, waarmee het een razendsnelle en schaalbare blockchain-omgeving biedt, aantrekkelijk voor vele projectontwikkelaars.

Ter herinnering: onze analyses zijn puur inzichten en dienen niet als financieel advies. Ze weerspiegelen slechts de handelsstrategieën van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor avalanche (AVAX)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat AVAX binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuwg instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“Zoals je misschien is opgevallen, heeft AVAX een indrukwekkende stijging laten zien, die zelfs onze eigen verwachtingen overtrof. De impulsieve structuur blijft zichtbaar, hoewel de wave een diagonaal traject heeft genomen.

Dit wijst erop dat we ons wellicht moeten voorbereiden op een meer substantiële correctie, gevolgd door een potentieel nieuwe 5-wave impulsieve stijging.

Onze aandacht richt zich nu op de komende neerwaartse beweging; we zijn met name geïnteresseerd in de groene koopzone, gesitueerd tussen de $9,31 en $9,86.

Op dat niveau willen we mogelijk overwegen om AVAX aan te schaffen, anticiperend op de volgende opwaartse trend.”

Deze analyse is op 7 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Met een eToro account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten kunnen handelen zonder fees (handelskosten). Registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment