analyse van ETH, BTC, ADA en meer

Louise de Graaf


In deze video neem ik je mee op een rondje langs de velden van de cryptocurrency wereld. De focus ligt op het bespreken van verschillende crypto’s, waaronder cardano (ADA), algorand (ALGO), hedera (HBAR), ethereum (ETH) en bitcoin (BTC). Naast technische analyses worden ook belangrijke nieuwsartikelen behandeld. 


Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Update over verschillende belangrijke crypto

Tijdens het rondje langs de velden deel ik interessante updates over diverse coins. Zoals bijvoorbeeld:

  • Cardano’s groei in gedecentraliseerde financiën;
  • HBAR’s samenwerking met de Verenigde Naties voor een op blockchain gebaseerde marktplaats voor koolstofgegevens;
  • Algorand’s platform voor peer-to-peer verkoop van vliegtickets. Daarnaast bespreek ik nieuws over grote financiële instellingen, zoals JP Morgan’s CEO die kritiek uit op bitcoin.

Verder geef ik een samenvatting van de marktsentimenten, belangrijke technische details over ETF’s en nieuws over stablecoins, waaronder Society General’s uitgifte van een stablecoin op de ethereum blockchain.

Tot slot bied ik een vooruitblik op de volatiele week die voor ons ligt. Daarbij focus ik op economische gebeurtenissen zoals de Amerikaanse consumentenprijsinflatie en de Federal Reserve-vergadering. Ik eindig met het delen van informatie over token unlocks, airdrops en de mogelijkheden voor beleggers in de huidige markt. Alvast bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment