Analist deelt exact wanneer en hoe hoog bitcoin piekt tijdens bullrun

Louise de Graaf


Dat een nieuwe bullrun aanstaande is in de crypto markt, wordt breed geaccepteerd.  Hoe hoog de koersen zullen stijgen, blijft echter een punt van discussie. CryptoCon, een bekende crypto-analyst, deelt wel een hele specifieke voorspelling voor de bitcoin (BTC) koers.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

Bitcoin (BTC) naar $128.000

Via X (Twitter) deelt de bekende analist zijn nieuwste bitcoin voorspelling voor de volgende bullrun.  Zijn doel is opvallend specifiek: $128.000. Ook deelt CryptoCon een  precieze voorspelling over wanneer de bullrun piek zal plaatsvinden. Daarover later meer.

CryptoCon ziet een duidelijk patroon in de bitcoin koers. Op basis van de koersstijging van de allereerste bitcoin bullrun, zijn alle daaropvolgende bullruns zeer accuraat te voorspellen, meent hij. 

Volgens de analist zijn de pieken tijdens bullruns exact te voorspelling met historische data. Bitcoin zou tijdens de volgende bullrun volgens CryptoCon naar $128.000 stijgen. 

Mits CryptoCon het juiste startpunt heeft geïdentificeerd. Mocht hij het verkeerde startpunt hebben geïdentificeerd, dan kan de koers zelfs nog hoger uitvallen, namelijk $233.000

Hij geeft in zijn bericht aan dat als hij er een startpunt naast zit de koers zelfs nog hoger uit zou kunnen vallen. Zijn optimistische doel is daarom . 

Zelf vindt hij echter de $233.000 minder realistisch dan de $128.000. Volgens een reactie moeten we de $233.000 echter niet uitsluiten vanwege de mogelijke komst van bitcoin-ETF’s:

“Ik ben het helemaal eens met het doel van $128.000. Bij normale groei in verband met bitcoin halvings en de supply shock die de prijs beïnvloedt althans. Maar we kunnen niet uitsluiten dat er meerdere ETF’s worden goedgekeurd en wat dit zou doen met de prijs. Ik wil niet te optimistisch zijn, maar dit zou heel erg bullish zijn.”

CryptoCon zegt hierover dat er altijd verhalen zijn in de trant van “deze keer is het anders want..”. Het is echter nooit anders, meent hij. CryptoCon laat zich dus liever leiden door de technische aspecten in plaats van mogelijk positief ETF nieuws.

Wanneer vindt deze bitcoin piek plaats?

Vorige maand sprak CryptoCon zich ook al uit over de datum wanneer deze piek van $128.000 behaald zou moeten worden. Hij meent namelijk dat de start en tevens de top van de bitcoin bullrun altijd rond 28 november plaatsvindt. Dit was tevens de datum van de allereerste bitcoin halving. Alhoewel, met een marge van 21 dagen. Volgens de analist zal het ditmaal niet anders zijn. Op basis van de vierjaarlijkse bitcoincyclus zal de bitcoin piek dus ongeveer rond 28 november 2025 plaatsvinden. Zet het in je agenda!

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment