Ambitieuze AI-altcoin heeft grootse plannen

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


In een onverwachte beweging hebben de Shiba Inu (SHIB) whales een stijging van 400% in de prijs van het token veroorzaakt, wat voor veel opschudding in de markt zorgde. Tegelijkertijd zit InQubeta, een ambitieus project op het snijvlak van AI en blockchain, in een stijgende fase. Dit na een ongekende toename van interesse bij investeerders.

Dit artikel bespreekt het opwaartse traject van Shiba Inu en waarom het een van de altcoins is om in de gaten te houden voor een aanzienlijke groei. Verder wordt de groeiende interesse in InQubeta besproken, inclusief de redenen waarom het een van de meest veelbelovende nieuwe DeFi-projecten is.


Bitcoin-mining nu voor iedereen! ⚡⛏️ €500 korting via Crypto Insiders!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

InQubeta (QUBE): Een fascinerende mix van AI en Blockchain

Als AI altcoin creëert InQubeta (QUBE) een nieuw fenomeen in het cryptolandschap. De combinatie van AI en blockchain spreekt investeerders en enthousiastelingen aan, niet alleen binnen de cryptogemeenschap maar ook binnen de AI-gemeenschap. Er is dan ook massaal deelgenomen aan de presale. Tot nu toe is er een aanzienlijke $4 miljoen opgehaald. Dit onderstreept het vertrouwen in het project en de groei ervan, en maakt het de beste nieuwe crypto om nu te kopen.

Het innovatieve concept, dat een combinatie is van AI en blockchain, heeft als doel om fundraising in de AI-sector te transformeren. Om dit te bereiken wordt InQubeta het eerste crowdfundingplatform voor AI-startups via crypto. Met andere woorden, AI-gebaseerde startups zullen kapitaal kunnen ophalen via hun QUBE token, waardoor het fundraising landschap in de AI-sector een nieuwe vorm krijgt. Bovendien is het ook de bedoeling om de AI-markt toegankelijk te maken via fractionalisatie. Hierdoor kunnen investeerders aandelen bezitten en een vroege geldschieter worden van nieuwe AI-ondernemingen, ongeacht hun inkomen.

Het hart van het ecosysteem wordt een NFT marktplaats. Hier zullen fundraising en investeringsactiviteiten plaatsvinden. Om fondsen te werven, zullen AI-startups investeringsgebaseerde NFT’s aanmaken die vervolgens gefractioneerd worden en dan aangeboden worden aan investeerders. Met deze methode wordt een fractioneel investeringsmodel bereikt, waardoor de barrières voor de AI-markt worden verlaagd.

Het bovenstaande heeft bijgedragen aan de groei van InQubeta, waarvan investeerders hopen te kunnen profiteren. Het project bevindt zich in ICO fase 4 en kost $0,0133 per token.

Shiba Inu (SHIB): Accumulatie van whales

Shiba Inu (SHIB) werd oorspronkelijk gecreëerd als een memecoin, wat duidelijk te zien is aan het hondenthema. Maar vandaag is Shiba Inu een van de populairste cryptocurrencies. Op het moment van schrijven staat Shiba Inu in de top 20 van cryptocurrencies. Daarmee is Shiba Inu een van de top cryptocurrencies op de markt. Hoewel het een bescheiden begin had, heeft Shiba Inu nu een levendig ecosysteem en een toegewijde aanhang.

Het Shiba Inu ecosysteem heeft nu een gedecentraliseerde exchange (DEX), ShibaSwap. Na de lancering van Shibarium, een layer-2 blockchain platform, heeft ook het ecosysteem een tastbaar nut. Daarom hebben het groter wordende ecosysteem en de sterke gemeenschap bijgedragen aan de groei.

Onlangs kende Shiba Inu een stijging van 400%, wat kan worden gekoppeld aan de toename van whales. SHIB lijkt dus op een bullish koers te zitten, waardoor het een goede crypto is om nu te kopen.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

Conclusie

De stijging van 400% van Shiba Inu en de tractie van InQubeta onderstrepen het toenemende sentiment in de cryptoruimte. Terwijl Shiba Inu zijn momentum te danken heeft aan whales, kan de stijging van InQubeta worden gekoppeld aan de samenkomst van AI en blockchain. De vooruitstrevende aanpak maakt InQubeta een van de meest veelbelovende altcoins om te kopen.

Bezoek InQubeta Presale

Word lid van de InQubeta communities


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment