Altcoin breekt uit met mogelijke stijging van 65%

Louise de Graaf


Dag mensen, ik heb weer een nieuwe video voor jullie! In de video van deze week behandel ik de huidige staat van bitcoin (BTC) en een specifieke altcoin die mogelijk een aanzienlijke stijging kan laten zien.


šŸ”” Vandaag: ā‚¬56 goud gratis

Belangrijk target voor bitcoin koers

Bitcoin beweegt al twee weken zijwaarts met een lichte opwaartse trend. Interessant is dat net onder de huidige koers, rond de $34.000, een grote liquidatiezone ligt. De vraag die ik in de video belicht is of dit de mogelijke target voor deze week kan zijn.

Het is een cruciaal punt dat traders en investeerders in de gaten moeten houden, want een beweging hier kan significante gevolgen hebben voor de korte termijn marktdynamiek.

Stijgt deze altcoin 65 procent?

Daarnaast bespreek ik een altcoin die recentelijk uit een bullish patroon is gebroken. Deze munt heeft, volgens mijn analyse, het potentieel om nog wel 65% te stijgen vanaf het punt van uitbraak. Dit soort kansen zijn waar traders naar op zoek zijn, en ik duik dieper in de technische aspecten die deze mogelijke stijging ondersteunen. Welke altcoin dit is zie je in de bovenstaande video!

In de video ga ik ook in op de bredere markt, inclusief de S&P 500 en de Dollar Index (DXY), en hoe deze de cryptomarkt kunnen beĆÆnvloeden. De correlatie tussen deze markten is niet altijd sterk, maar het is belangrijk om de macro-economische indicatoren niet te negeren, aangezien ze een impact kunnen hebben op de besluitvorming van investeerders.


šŸŽ Deze week: Handel je eerste ā‚¬10.000 in crypto helemaal gratis

Meer leren over crypto?

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs eenĀ gratis cursusĀ voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar jeĀ meer kunt lezen over zijn diensten.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment