Als bitcoin $70k raakt, noem ik jullie allemaal losers

Louise de Graaf


Andrew Tate, een bekende influencer, heeft de gemoederen weer eens opgeschud met zijn recente uitspraken over bitcoin (BTC) handelaren. In een serie tweets heeft hij gedreigd dat als bitcoin de grens van $70.000 bereikt, hij alle investeerders en handelaren “losers” zal noemen.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto

Crypto-criticus of toch liefhebber?

Tate, een voormalig kickbokskampioen en nu een prominente persoonlijkheid in de wereld van geld, heeft vaak zijn mening geuit over verschillende financiële onderwerpen op sociale media. Zijn recente opmerkingen over crypto hebben nog niet zo lang geleden al een golf van reacties veroorzaakt. Toen noemde hij crypto-nerds de “grootste losers op de planeet”.

Nu lijkt hij vastbesloten te zijn om zijn standpunt kracht bij te zetten. Nu heeft hij via een post op X (voorheen Twitter) verklaard bij een bitcoin-koers van $70.000 zijn mening zal herhalen:

“Als bitcoin naar 70k gaat, zal ik jullie allemaal losers noemen”, schrijft de 37-jarige influencer op het socialmedia-platform X.

Andrew Tate loopt zelf ook tegen de nodige rechtszaken aan. Nog niet lang geleden zat hij vast in Roemenië en werd hij beschuldigd wegens onder andere mensenhandel en verkrachting. Ook zou hij een criminele groep hebben georganiseerd om vrouwen seksueel uit te buiten. De Roemeense autoriteiten hebben toen mede om die reden al zijn bezittingen afgepakt, waaronder 21 bitcoin.

Verder ging CobraTate, zoals hij bekend staat op social media, nog een stapje verder. Dat deed hij door een oude post van hem te herplaatsen. Hierin schreef hij: “Iedereen in mijn team heeft geld verdiend met BTC.”

Bitcoin had je allang moeten bezitten volgens Tate

De kickbokser staat al langer te boek als de man van de controversiële uitspraken. Zo ook in de wereld van crypto: “alles wat ze (crypto-investeerders) weten is gokken, dus ze gokken opnieuw, verliezen meer, lenen geld, gokken opnieuw, verliezen meer.” Dat liet hij weten in een podcast met Rob Moore, de voormalig vicevoorzitter van Paramount Pictures.

Bijgevoegd in de oude X-post is een video van Tate die zijn leerplatform ‘The Real World’ promoot. Opvallend genoeg geeft hij hierin aan dat je de crypto-stijgingen allang al aan had moeten zien komen, mits je (uiteraard) al die tijd al deel uitmaakte van zijn leerplatform.

“Het was zo eenvoudig als luisteren naar de professionals die al JAREN elke dag hebben gewerkt om ervoor te zorgen dat ze het juist krijgen. Ook jij had kunnen winnen”, aldus Tate.

“Je kunt ook winnen bij toekomstige dalingen en toekomstige stijgingen. Maar je zult het niet alleen doen”, sluit hij af. Waarbij hij linkt naar zijn ‘universiteit’.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 9000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment