Airdrop Ethereum project, crypto regels VK en meer

Louise de Graaf


Goedemorgen Crypto Insiders, in dit artikel presenteren we een samenvatting van de meest relevante gebeurtenissen in de crypto wereld die afgelopen nacht hebben plaatsgevonden.

Hiermee ben je meteen bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen. Gedurende de rest van de dag zullen er op Crypto Insiders meer gedetailleerde stukken verschijnen over deze thema’s.


Bitcoin stijging zorgt voor miljoenenschade bij crypto shorters

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Starknet airdrop

Starknet, een ZK-rollup layer-2 netwerk op Ethereum (ETH), lanceert vandaag zijn STRK token middels een uitgebreide airdrop.

Ongeveer 700 miljoen STRK, wat gelijkstaat aan ongeveer 10 procent van het totale aanbod, zal vandaag gedistribueerd worden onder grofweg 1,3 miljoen in aanmerking komende wallets.

De kwalificaties voor de STRK airdrop zijn voornamelijk verdeeld in drie groepen: Starknet gebruikers, ontwikkelaars en bijdragers aan het ecosysteem; Ethereum bouwers en stakers, en niet-Web3 open-source ontwikkelaars.

De langverwachte komst van de STRK token zal worden gebruikt om “gemeenschapsparticipatie en projectbestuur” te stimuleren.

Het aantal actieve gebruikers van het schalingsnetwerk is de afgelopen zeven dagen aanzienlijk gedaald.

Vóór de officiële airdrop aankondiging nam de activiteit logischerwijs flink toe. Echter werd vorige week bekendgemaakt dat wallets die op 15 november minder dan 0,005 ETH in bezit hebben, worden uitgesloten van de airdrop. Dit heeft tot een hoop kritiek geleid.

VK wil nieuwe crypto wetten aannemen

Het Verenigd Koninkrijk heeft al langer plannen om nieuwe wetten aan te nemen die stablecoins en crypto staking reguleren.

In een toespraak op een door Coinbase georganiseerd crypto-evenement in Londen op 19 februari zei Bim Afolami, economisch secretaris van de schatkist, dat de regering hard werkt om ervoor te zorgen dat de nieuwe wetgeving wordt aangenomen vóór de algemene verkiezingen van dit jaar, meldt Bloomberg.

“We zijn er heel duidelijk over dat we deze dingen zo snel mogelijk voor elkaar willen krijgen. En ik denk dat die dingen de komende zes maanden haalbaar zijn,’’ aldus Afolami.


🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

BlackRock lanceert nieuwe bitcoin ETF advertentie

BlackRock, ‘s werelds grootste vermogensbeheerder, heeft een nieuwe advertentie uitgebracht voor zijn bitcoin (BTC) spot Exchange-Traded Fund (ETF).

Net als de eerdere video advertentie van vlak na de lancering hanteert BlackRock een ‘saaie’ benadering om investeerders richting zijn fonds te lokken.

“Bitcoin ETF’s zijn geland,” staat in de gele advertentie, met slechts de silhouet van een startbaan en een vliegtuig. Echter, BlackRock heeft de tekst toegevoegd: “Verover uw deel van vooruitgang’’.

Bloomberg ETF-analist Eric Balchunas deelt zijn positieve indruk op het sociale mediaplatform X.

‘’Naar mijn mening eenvoudig, modern, doeltreffend. In het juiste midden tussen saaie traditionele fondsenadvertenties en de iets te geforceerde “hallo medejongeren”-stijl. Sterke adviserende en vriendelijke sfeer.’’


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment