AAVE crypto zet opwaartse trend voort met oog op $150 koersdoel

Louise de Graaf


Aave (AAVE), een toonaangevend DeFi-leenplatform dat gebruikers in staat stelt te lenen en uit te lenen, staat in het middelpunt van deze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor AAVE, met een analyse uit onze Discord community waar we meer dan 20 crypto-analyses per week updaten en live-streams organiseren.

Technische analyse Aave (AAVE) koers

Onze analisten zijn erg positief over de AAVE koers. Zij hebben in de groene koopzone een positie kunnen opbouwen en houden deze tot nu toe nog vast. In hun nieuwe update zeiden zij het volgende:

“AAVE blijft een positief beeld tonen. We hebben eerder een groene koopzone rond de $80 aangewezen, en we bevinden ons nog steeds in de fase van de verwachte stijging. Op dit moment merken we de vorming van een ‘12345 Elliott Wave’ patroon op, specifiek als de derde innerwave, wat wijst op een aanhoudend positieve trend.

 

Daarom verwachten we dat de koers nog verder zal stijgen, gevolgd door een kleine correctie om de grotere vierde wave te vormen. Er is echter geen reden tot zorg; deze daling is slechts tijdelijk en biedt AAVE een moment om ‘op adem te komen’ voordat de stijging voortgezet wordt.

 

Voor nu richten we onze blik op de doelzone rond de $150, in afwachting van verdere positieve ontwikkelingen.”

Datum analyse: 11 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/1X819Tsp/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 555Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment