$600 miljoen aan tokens vrijgegeven deze maand

Louise de Graaf


Tijdens de eerste maand van 2024 is het meteen opletten geblazen voor crypto traders. Er worden namelijk een heleboel tokens ontgrendeld met een waarde van meer dan $600 miljoen. Dit betekent dat er veel nieuwe tokens in de circulerende voorraad terechtkomen. Bekende projecten met de hoogste ontgrendelingen zijn Aptos (APT), Injective (INJ) en Optimism (OP).


Kerstcadeautje 🎁 PostNL’s laatste Crypto Stamp 2 nog beperkt beschikbaar voor €9,25

Aptos met de grootste ontgrendeling

Het eerste project dat de meeste tokens ontgrendelt is Aptos. De ontgrendeling bestaat uit 24,84 miljoen APT tokens die op 12 januari vrij worden gegeven. Van het huidige aanbod betekent dat er ongeveer 8% erbij komt en hebben de tokens een waarde van $234,76 miljoen

Aptos heeft al eerder hetzelfde bedrag aan tokens ontgrendeld. Dat gebeurde vorige maand op 12 december en dat kwam de prijs niet ten goede. In iets minder dan een week na de ontgrendeling was de prijs van APT gedaald met 18,72%. Ook in november daalde de prijs na ontgrendeling van APT tokens.

Injective de laatste ontgrendeling

Op dit moment is 96% van de voorraad van INJ al ontgrendeld. Op 21 januari is de laatste ontgrendeling van dit project en zal het 3,67 miljoen INJ tokens ontgrendelen ter waarde van $136,73 miljoen.

Eerder kon je lezen dat het project een nieuw record bereikte na een indrukwekkende stijging van 3.3005 in 2023. Het project houdt zich bezig met onder andere artificial intelligence (AI), of kunstmatige intelligentie, in combinatie met decentralized finance (DeFi)


Crypto update: bitcoin wacht af, altcoins bewegen zijwaarts

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Optimism maakt 2,65% van circulerend aanbod vrij

Het laatste project Optimism zal op 30 januari 24,16 miljoen OP tokens ontgrendelen. De tokens hebben een waarde van $87,70 miljoen en zullen bedoeld zijn voor het team achter het project en een deel gaat naar investeerders.

Ook belangrijk om te weten is dat Optimism de komende 90 dagen elke dag een ontgrendeling doet van 333.330 OP tokens. Kijkend naar de huidige marktprijs kosten de tokens $1,24 miljoen.


Kerstcadeau 🎉: Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Doe je eigen onderzoek

Vaak na het lezen van zo’n artikel kun je gemakkelijk afwijken van je eigen plan doordat er bijvoorbeeld gezegd wordt dat er in het verleden de prijzen gedaald zijn na het ontgrendelen van tokens. Daarom is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen naar de projecten en de ontgrendeling van hun tokens. Hierdoor voorkom je verkeerde beslissingen door klakkeloos iemands advies over te nemen. ‘Do Your Own Research (DYOR)’ is dan ook niet voor niets een van de populairste termen in de wereld van de digitale activa.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment